:: kuchynské riady a príslušenstvo
Antikorový kuchynský riad značky SANDRIK sa vyrába z chrómniklovej antikoróznej ocele v našej spoločnosti v Hodruši-Hámroch.
Základný materiál a technológia výroby spĺňajú prísne kritéria domácich i zahraničných noriem, určených pre výrobu a použitie nádob na prípravu jedál a nápojov.
Vnútorný povrch nádob, ktorý prichádza do styku s tekutinami a potravinami je jemne brúsený, čo súčasne umožňuje nenáročné a jednoduché čistenie a údržbu.
Vonkajší povrch prevažnej väčšiny sandrických kuchynských riadov je vysoko leštený.
Špeciálne trojvrstvové sendvičové dno nádob zapezpečuje rovnomerný ohrev, znižuje možnosť pripálenia a akumuluje teplo, čím umožňuje dovarenie jedla pri zníženej spotrebe energie až o 20%.
Držadlá nádob sú prichytené bodovým zvarom, ktorý minimalizuje ich ohriatie pri varení.



Kuchynské riady značky SANDRIK sú určené - podľa objemu nádob a intenzity použitia - pre domácnosti a pre gastrozariadenia
Malolitrážne:hrniec s pokrievkou (priemer nádoby [cm] / objem [l])
14/1; 16/2; 20/4; 24/5,5; 24/7; 26/10
kastról s pokrievkou (priemer nádoby [cm] / objem [l])14/1; 16/2; 20/4; 24/5,5; 24/7; 26/10
14/0,75; 16/1,5; 20/2,5; 24/4; 26/5
panvica s dvoma uchami - výška 6,5cm (priemer nádoby [cm])
34; 38; 42
kastról s držadlom (priemer nádoby [cm] / objem [l])34; 38; 42
14/1; 16/1,5; 20/2,5
panvica nízka - výška 4,3cm (priemer nádoby [cm])
16; 20; 24; 26
panvica vysoká - výška 6,5cm (priemer nádoby [cm])16; 20; 24; 26
16; 20; 24; 26
panvica s dvoma uchami - výška 6,5cm (priemer nádoby [cm])
24; 26
24; 26
Veľkolitrážne:
hrniec s pokrievkou (priemer nádoby [cm] / objem [l])
34/20; 38/30; 42/40; 42/56
kastról s pokrievkou (priemer nádoby [cm] / objem [l])34/20; 38/30; 42/40; 42/56
34/10; 38/15; 42/20; 48/35 (bsd)
:: kuchynské náčinie|hore|
Pre prípravu jedál v domácnostiach, veľkokapacitných kuchyniach a reštauráciách je určené kuchynské náčinie značky SANDRIK.
Použitý materiál je opäť antikorózna oceľ CrNi 18/10, doplnená v niektorých prípadoch plastovým držadlom.
Použitie vhodného materiálu a jeho vysoko kvalitné spracovanie zaručuje dlhodobú funkčnosť a životnosť výrobkov.

Sortiment kuchynského náčinie je nasledovný:
parák (priemer [cm])
24
sadzač na halušky, polodierkovaný, celodierkovaný (priemer [cm])24
24; 26; 34; 38; 42
naberačka (priemer [cm] / objem [l])
6/0,05; 9/0,15; 11/0,3; 13/0,5; 15/1
sito na halušky s plastovou rúčkou6/0,05; 9/0,15; 11/0,3; 13/0,5; 15/1
strúhadlo na zeleninu s plastovým držadlom
jemné, hrubé, na zemiaky, na uhorky, na tekvicu
šálka na vodu (priemer [cm] / objem[l])jemné, hrubé, na zemiaky, na uhorky, na tekvicu
12/0,4; 14/0,8
ihla na mäso (dĺžka [cm])
malá – 18; stredná – 26; veľká – 34
sada ihiel na mäsové zvitky (počet [ks] / dĺžka [cm])malá – 18; stredná – 26; veľká – 34
12/8
odmerka na kávu (objem [g])
malá – 5; veľká – 7
malá – 5; veľká – 7
:: stolové náčinie|hore|
Stolové náčinie značky SANDRIK je určené pre servírovanie jedla a pre bežné stolovanie v domácnostiach i v reštauráciách.
Všetky výrobky sú vyrobené z chróm-niklovej antikoróznej ocele CrNi 18/10 primeranej tuhosti s prevažne vysokolešteným povrchom.
Použitý materiál a konečná povrchová úprava výrobkov zvyšuje úroveň i estetický vzhľad stolovania.




V ponuke stolového náčinia sú:
podnos Baroko (hlavný rozmer [cm])
31; 45; 60
podnos oválny (hlavný rozmer [cm])31; 45; 60
24; 27; 29
podnos hranatý (dĺžka[cm] / šírka[cm])
26,5/22; 35/28; 43/35
plató okrúhle (priemer [cm])26,5/22; 35/28; 43/35
26; 30; 35
podnos cukrárenský (šírka [cm] / dĺžka [cm])
12/33; 15/38; 18/42
podnos na ryby (hlavný rozmer [cm])12/33; 15/38; 18/42
55
misa na polievku (objem [l])
2; 4
šálka na polievku (objem [l])2; 4
0,35; 0,5
misa univerzálna (objem [l])
4
guľové veko – kloša (priemer [cm])4
22; 26
kliešte na múčnik
vidličky na jednohubky - sada (počet [ks])24
otvárač na pivové fľaše
otvárač na patentné pohárepodnos na nápoje (priemer [cm] /výška [cm])
34/3,5; 32/4
34/3,5; 32/4
:: kotlíkový program|hore|
Pre možné použitie kvalitného antikorového kotlíka v kuchyni, v reštaurácii, na záhrade, pri turistike, pri príprave cesta, nátierok alebo cukroviniek bol zavedený kotlíkový program.
Použitý materiál je antikorová chróm-niklová oceľ CrNi 18/10.
Povrchová úprava kotlíka je buď brúsenie, alebo vysoký lesk.
Základné prevedenie je kotlík s uchami a stojanom, kotlík s držadlom a stojanom, prípadne kotlík so špeciálnymi úchytmi na osadenie v hnetacích strojoch.
Objemovo najmenší kotlík je určený pre nadštandardné stolovanie.
Súčasný sortiment:
kotlík so stojánkom – servírovanie polievky, gulášu, prípadne FONDUE (objem [l])
0,75
kotlík na guláš – s držadlom (objem [l])0,75
2; 4
kotlík na guláš so stojanom (objem [l])
2; 4
cukrárenský kotlík (objem [l])2; 4
4
turistický (záhradný) kotlík so stojanom, prípadne s držadlom (objem [l])
12; 22
kotlík, brúsený, pre použitie v hnetacích strojoch so špeciálnymi úchytkami (objem [l])12; 22
22
trojnožka Fe s povrchovou úpravou práškovou vypalovacou farbou, pre kotlíky s držadlom
samostatný antikorový stojan pre 12 l a 22 l kotlík